O'FA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O'FA. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 20:09 Alweer heerlijk gegeten
18 sep 2022 om 19:52 Heerlijk,zoals altijd hebben wij er van genoten!
15 sep 2022 om 18:06 Zuurkoolschotel en antroewaschotel gegeten en het is een aanrader. Jullie krijgen een nieuwe vaste klant erbij.
10 sep 2022 om 20:05 Dit was mijn 1e keer dat ik bij O'Fa heb besteld,en het was zoooooo lekker. Deze sla ik op bij mijn favorieten,absoluut een aanrader. De Her Heri was echt een topper!
11 jul 2022 om 21:20 Food was disappointing
8 jul 2022 om 16:51 Super lekker gegeten tot de volgende keer
27 jun 2022 om 17:45 Top gewoon! We hebben heerlijk gegeten!
19 jun 2022 om 20:49 heerlijk
15 jun 2022 om 20:10 Zo als altijd super lekker
9 jun 2022 om 21:44 Zo als altijd super lekker gegeten, tot gauw
29 mei 2022 om 20:10 Vandaag heb ik rundvlees maaltijd besteld en dat was super super lekker en natuurlijk fiadoe heerlijk tot de volgende keer
26 mei 2022 om 12:13 Zo als altijd ,is het eten bij O,FA heerlijk ik bestel graag bij hunnie vriendelijke eigenaar . Top tot de volgende keer