O'FA

Recentebeoordeling


5 sterren uit 53 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij O'FA. Meer weten? Ontdek meer

14 nov 2022 om 7:41 heerlijke gerechten
13 nov 2022 om 16:38 Heeeerlijk!!
5 nov 2022 om 19:58 De smaken zijn wel altijd goed alleen word de bestelling elke x met wat minder kwaliteit bezorgd. We krijgen geen zuurgoed, geen chipsfriet, 1 stuk kip of de bak zit niet goed dicht waardoor het een beetje lekt. Er ontbreekt altijd wel wat.
30 okt 2022 om 18:25 Bakkeljauw Mojo-alesi heerlijk, met echte bakbanaan. Gebakken vis ook heerlijk. Gevulde sopropo alleen de vulling gegeten, sopropo was oud en hard alleen dit was 1 minder waard. Goed warm en netjes ingepakt.
27 okt 2022 om 20:21 Lekker eten en netjes op tijd geleverd
13 okt 2022 om 17:20 Goed eten voor een redelijke prijs. De Fiadoe was niet leverbaar met mijn bestelling, maar er werd geopperd om het na te bezorgen wanneer het binnen zou komen later die avond. We hebben het afgewikkeld met drankjes voor bij het eten. Top Service!
23 sep 2022 om 20:09 Alweer heerlijk gegeten
18 sep 2022 om 19:52 Heerlijk,zoals altijd hebben wij er van genoten!
15 sep 2022 om 18:06 Zuurkoolschotel en antroewaschotel gegeten en het is een aanrader. Jullie krijgen een nieuwe vaste klant erbij.
10 sep 2022 om 20:05 Dit was mijn 1e keer dat ik bij O'Fa heb besteld,en het was zoooooo lekker. Deze sla ik op bij mijn favorieten,absoluut een aanrader. De Her Heri was echt een topper!
11 jul 2022 om 21:20 Food was disappointing
8 jul 2022 om 16:51 Super lekker gegeten tot de volgende keer